LIR


Warning: strtotime(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home2/lircom/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 57

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home2/lircom/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 200

„Promotia pentru buzunarul si sufletul microintreprinzatorilor continua!”

  • PDF


 

Toti microintreprinzatorii din judetul Cluj indiferent de segmentul lor de activitate si forma lor juridica sunt invitati la agentia institutiei din Cluj-Napoca pe B-dul 21 Decembrie 1989, Nr. 48 pentru a afla cum pot obtine microcredite pentru finantarea capitalului de lucru sau a investitiilor in conditii foarte avantajoase pentru ca ei sa aiba capacitatea de a acoperi nevoile afacerilor lor pe final de an.

Opportunity Microcredit Romania – institutie financiara nebancara - institutie de microcreditare pana in 31 decembrie reduce valoarea comisionului de acordare a tuturor microcreditelor pana la 1.5%. Pe langa beneficiile financiare oferite, Opportunity doreste sa exprime intr-un mod evident aprecierile sale privind munca depusa de microintreprinzatori care in 2011 au contribuit intr-un mod esential la economia locala, regionala si nationala. Astfel, prin intermediul acestei campanii Opportunity sprijina oamenii din spatele afacerilor, toti microintreprinzatorii eligibili avand sansa sa castige o minivacanta pentru doua persoane in ianuarie 2012. Opportunity ofera in total 9 mini-vacante, echivalent cu numarul judetelor unde are in prezent operatii.

Pana in acest moment numerosi microintreprinzatori din toata Transilvania au considerat avantajoasa oferta de microcreditare a Opportunity si au aplicat pentru un imprumut. Suma solicitata si destinatia imprumutului a diferit de la un caz la altul.

O parte dintre producatorii agricoli care au solicitat un microcredit cu o valoare mai mica de 15.000 au dorit sa achizitioneze hrana pentru animale sau si-au propus sa cumpare ovine, respectiv bovine. Sunt de asemenea producatori care au solicitat sume mai mari, peste 40.000 RON, avand nevoie de diverse utilaje agricole (tractor, plug, etc.) sau au dorit sa achizitioneze teren. Fiindca oferta Opportunity se adreseaza tuturor domeniilor de activitate, nevoile microintreprinzatorilor sunt la fel de variate. Au fost persoane care au luat un imprumut de la Opportunity pentru a-si plati datoriile la bugetul statului, pentru a-si reamenaja spatiul comercial, pentru a achizitiona echipamente necesare dezvoltarii afacerii sau cu scopul de a realiza diverse investitii pe termen lung.

Microcreditul si promotia oferita de catre Opportunity Microcredit Romania functioneaza in felul urmator: de exemplu in cazul unei sume de 10.000 lei pentru cumparare stoc de marfa, calculata pe o perioada de 12 luni, clientul nu are alte costuri decat suma de 150 de lei (1.5% comision de acordare) si o rata lunara fixa de 960 lei, astfel valoarea totala restituita fiind 11.520 lei, cu doar 1.520 lei in plus fata de valoarea solicitata.

Pe langa acesta, Opportunity va organiza si aceasta tombola speciala in care - dintre potentialii clienti eligibili si serviti in luna decembrie - unul din fiecare judet unde institutia are operatiuni va putea castiga o mini-vacanta in luna ianuarie 2012 pentru doua persoane (de ex. Sot si sotie), la una dintre pensiunile din judetul lui, cu cazare si toate mesele incluse, de vineri seara pana duminica dupa masa. Minivacanta va avea loc in luna ianuarie si se va castiga prin tragere la sorti.

Combinand cu succes cele 2 beneficii principale oferite prin aceasta campanie, persoanele castigatoare se vor putea bucura de o reducere substantiala a imprumutului accesat si mai mult decat atat, vor incepe anul nou odihniti si plini de energie.

Aceasta campanie se desfasoara simultan in 8 judete din Transilvania: Alba, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Cluj, Harghita, Mures si Sibiu. Initiativa prezentata face parte dintr-o serie mai larga de actiuni prin care Opportunity Microcredit Romania a reusit  sa intampine nevoile a cateva sute de intreprinderi, familiarizandu-i cu conceptul microcreditarii care este mult mai usor de accesat si folosit, fata de serviciile traditionale bancare. Cu serviciile sale de microcreditare, Opportunity ofera solutii la o serie variata de nevoi financiare pe care le au intreprinzatorii. Fie ca este vorba despre finantarea capitalului de lucru sau a investitiilor, institutia sta oricand la dispozitia micilor intreprinderi din regiune: Societati Comerciale, S.R.L.-uri, Asociatii, alte Entitati Inregistrate (Persoane Fizice Autorizate, Intreprinderi Individuale si Intreprinderi Familiale) care executa activitati comerciale bazate pe autorizatii, persoane fizice care practica profesii liberale (arhitecti, auditori, avocati, experti contabili, farmacisti, medici, notari publici, executori, etc.), producatori agricoli si totodata persoanelor care doresc sa inceapa o afacere.

Pentru a avea o imagine mai clara despre activitatea Opportunity Microcredit Romania va invitam sa vizitati site-ul institutiei www.opportunity.ro sau sa scrieti un e-mail la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Share

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Inscriere Membrii

AutentificareLogin using Facebook

Ultimele Comentarii


Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home2/lircom/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 200
sigla_LIR_SA
untitled
sigla_CM_JELER
sigla_Triplex
sigla_distinct sigla_Ancada
 sigla_Arhinstal_Technologies